Vegye használatba még ma, ingyen!

A kényelmesen és egyszerûen kezelhetõ Ingyenes verziója is van!

Mire jó a Számla nyilvántartó szoftver? Elsõsorban olyan vállalkozóknak, cégeknek készült, akik figyelemmel szeretnék kísérni a bejövõ számláikat (kiadásokat) és a kimenõ számláikat (bevételeiket). Programunk automatikusan összesíti a különbözõ szûrési feltételeknek megfelelõ számlák bruttó összegeit, emiatt még magánembereknek is hasznos lehet, hogy megfigyeljék azt, mire költenek a legtöbbet.

 

A Számla nyilvántartó szoftver a bejelentkezõ képernyõvel indul. Illetéktelenek nem léphetnek be. Felhasználónként meg lehet határozni, hogy milyen menüpontokat láthatnak, illetve érhetnek el:

 

Számla nyilvántartó szoftver bejelentkezési képernyõ

 

Az Ügyfél karbantartás modulban rögzíteni lehet az eladó és vevõ cégeket. Egy cég lehet egyszerre eladó is és vevõ is, ezért ezeket a tulajdonságokat pipákkal lehet meghatározni.

 

 

Pillanatokon belül

 1. Bármilyen adatot meg tudunk keresni!
 2. Bármilyen összetett szempont szerint le tudjuk szûrni a látható adatokat!
 3. Bármilyen szempont szerint rendezni tudjuk az adatokat!

 

A Számla rögzítõ szoftver cég adatokat egy gombnyomásra ki tudjuk exportálni Excel formátumban!

 

Kattintson a képre a Számla nyilvántartó szoftver Ügyfél karbantartás moduljának megjelenítéséhez teljes méretben:

Számla nyilvántartó szoftver ügyfelek karbantartása

 

A Számla nyilvántartó szoftverben a Felhasznlálók - Jogosultságok modulban felhasználónként be lehet állítani, hogy milyen modulokat érhetnek el. Természetesen, aki nem tudja a megfelelõ Felhasználó / Jelszó párost, az be sem tud lépni a Számlanyilvántartóba.

 

Látható, ha a táblázatban egy oszlop szélessége túl keskeny (mint pl. az Utolsó Belépés esetén), akkor a program automatikusan megnöveli sormagasságot.

 

A Számla nyilvántartó programban több, mint 25 kinézet közül lehet választani (skin, design). Az alábbi képen a "Tavasz" kinézetet használtuk.

 

Számla nyilvántartó szoftver Felhasználók, jogosultságok

 

Számla nyilvántartó szoftver funkciói:

 • A Számla nyilvántartó Rögzített számlák modul ablakában megtekinthetjük az eddig felvitt számlákat, illetve módosíthatjuk azokat.
 • Számla rögzítéskor választhatunk, hogy az adott számla Bejövõ számla (kiadás), vagy Kimenõ számla (általunk kiadott, vagyis bevétel).
 • A Számla Keltét és a Fizetési határidejét kényelmesen naptárból választhatjuk ki a Számla nyilvántartó programban.
 • A cég nevet nem kell begépelni, hanem egy gombra kattintva elég kiválasztani a meglévõ Ügyfél listából.
 • A Számla nyilvántartó program intelligensen figyeli a Számla típusa mezõt: bejövõ számla esetén csak az Eladó cégeket ajánlja fel, kimenõ számla esetén pedig csak a Vevõ típusú cégeket.
 • Kiválasztás után természetesen a címet és a bankszámlát is automatikusan kitölti.
 • Az Átutalva pipával állíthatjuk be, hogy az adott számla át lett-e már utalva.
 • A Számla nyilvántartó szoftver automatikusan összesíti a bruttó összegeket a táblázat alján figyelve a leszûrt adatokra. Ez azt jelenti, hogy ha például csak a Bejövõ számlákat akarjuk látni, akkor a bejövõ számlákat összesíti, ha csak azokat a számlákat akarjuk látni, melyek kimenõ számlák és még nem voltak fizetve, akkor azokat összesíti.
 • A táblázatban található oszlopok sorrendjét szabadon fel tudjuk cserélni, el tudjuk rejteni a felesleges oszlopokat, valamint a rendezést meg tudjuk változtani. (A Floppy gombra kattintva a program elmenti a fenti beállításokat és legközelebb már emlékezni fog ráés automatikusan betölti!)
 • A Számla rögzítõ szoftver Rögzített számlák adatait egy gombnyomásra ki tudjuk exportálni Excel formátumban.

 

Az alábbi képen a "Nyár" kinézetet használtuk.

Számla nyilvántartó szoftver számlarögzítõ és számla böngészõ ablak

 

 

A Számla nyilvántartó programban különbözõ lekérdezések, kimutatások is vannak, hogy teljes statisztikát kapjunk a számláinkról!

 

Az alábbi képen látható, ahogy be lehet állítani mely végeredményt szeretnénk látni a jelentésben.

Számla nyilvántartó szoftver lekérdezés paraméterei

 

A letölthetõ Számla Nyilvántartó program ingyenes!

 

Tényleg ingyenes a Számla Nyilvántartó szoftver?

Igen, jól olvasta, a Számla Nyilvántartó szoftverünk ingyenes az alábbi korlátozásokkal:

 1. Havi 5 számlát lehet rögzíteni vele
 2. Egy évig ingyenes
 3. Csak Internet kapcsolattal használható. Ennek egyébként megvan az a hatalmas nagy elõnye, hogy telepítés nélkül, bármilyen Windows alapú számítógépen használható

 

Ha elkezdem használni az Ingyenes Számla Nyilvántartó szoftvert és egy év múlva "kinövöm", vagyis egy idõ múlva havonta több, mint 5 számlát rögzítek, van-e lehetõség bõvítésre?

Természetesen van. Az a cég vagy személy aki korlátlan számú számlát szeretne rögzíteni, menetközben áttérhet erre a verzióra úgy, hogy az összes korábban rögzített számlái megmaradnak.Az aktiválás Interneten keresztül történik.A korlátlan számú számlát rögzítõ verziónkat nem csak megvásárolni, hanem bérelni is lehet.

 

Van-e mód arra, hogy ne csak az ingyenes Számla Nyilvántartó szoftvert használjam ingyen, hanem a fizetõs Számla Nyilvántartó szoftvert is?

Igen, van rá mód, bármilyen furcsán hangzik is elsõre. A Fizetõs Számla Nyilvántartó szoftvert is használhatja ingyen (12 hónapig) abban az esetben, ha az Ön ajánlásával 5 másik cég, vagy személy letölti és használja az Ingyenes Számla Nyilvántartó szoftvert.Az ajánlottak nyernek vele, mert kapnak egy ingyenes Számla Nyilvántartó programot, Ön pedig a korlátlan Számla Nyilvántartó Szoftvert megkapja ingyen, 12 hónapon keresztül.

 

Mi történik, ha a Fizetõs Számla Nyilvántartó szoftvert használom ingyen és letelt a 12 hónap?

Három választása van:

 1. Megvásárolja
 2. Bérli
 3. Tovább használja INGYEN a Fizetõs Számla Nyilvántartó szoftvert úgy, hogy Önön keresztül további 5 cég, vagy személy tölti le és használja az Ingyenes Számla Nyilvántartó szoftvert.

 

 

Vegye használatba a Számla Nyilvántartó szoftvert és rögzítse számláit még a mai nap folyamán!

Azonnali rendelés

Név
E-Mail cím

** Abban az esetben tudja ma igénybe venni a szoftvert, ha a fizetés legalább 1 órával irodazárás előtt történik.

 

Hogyan történik a fizetés?

A fizetés a világ legnépszerűbb és legbiztonságosabb online fizetési rendszerével történik, a Paypal-llal. A PayPal fizetés részleteit itt találja meg.

A fizetés menete:

 1. Rákattint a vásárlás gombra az oldalunkon

 2. Megjelenik a Paypal fizetési oldal, ahol a bal oldalt látja a fizetendő összeget, a jobb oldalon pedig bejelentkezhet.
  A PayPal fizetés részleteit itt találja meg.

 3. Ha megtörtént a kifizetés és az összeg megjelent a számlánkon (ez általában egy nagyon gyors művelet szokott lenni)
  , akkor elküldjük e-mailen a szoftver letöltéséhez és élesítéséhez szükséges információkat, valamint a számlát is elküldjük Önnek.

  

A számla nyilvántartó szoftver listaára 15 990 Ft + Áfa, melyet azonnali fizetéssel 12 310 Ft + Áfa díjon tud megvásárolni.

 

Normál rendelés

captcha

 

Amennyiben nem az Ingyenes Számla Nyilvántartó szoftverünket szeretné használni, hanem a korlátlan számú számlát rögzítõ verziónkat, akkor a Számla Nyilvántartó szoftvert igény szerint bérelheti - az alap Számla Nyilvántartó szoftver havi bérleti ára 680 Ft + Áfa - vagy megvásárolhatja. Számla Nyilvántartó programunkat, melynek ára 12 990 Ft + Áfa.

 

A bérlõ személynek vagy cégnek a bérlési idõtartam alatt folyamatosan biztosítjuk a legfrissebb verziót.

 

Fontos: az Iktató program és a Számla Nyilvántartó program egy szoftverben van "összegyúrva" a közös ügyféltörzs és az átjárhatóság miatt, de teljesen külön is megvásárolhatóak. Például, akinek Számla Nyilvántartó program kell, nem szükséges megvásárolnia az Iktató programot és fordítva.

Ha Önnek bármilyen kérdése lenne, írja meg nekünk e-mailben a szamlanyilvantarto(kukac)egyediszoftverek.hu címre.

Web Analytics