Ügyfeleink mondták rólunk, szoftvereinkről

 

“A StarSoft által készített CRM program tökéletesen megfelel minden igényünknek. A cégvezető rendkívül segítőkész és rugalmas, minden problémára azonnali megoldást talált. Ezúton is köszönjük Nektek a segítséget, a gyorsaságot és a rugalmasságot amit felénk mutattatok. Bátran ajánljuk mindenkinek a StarSoft-ot.”

Zuggó József
Zuggó Építőgépek
www.zuggo.hu/next


“A StarSoft által készített egyedi szoftver az elképzelésünket felülmúlva készült el mind design-ban, mind a kezelhetőséget és átláthatóságot tekintve. Minden kívánságunkat maximálisan figyelembe vették. Barátságos, alkalmazkodó, kiváló szakértői csapatot ismerhettünk meg. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki igényes a munkájára és egyedi szoftvert szeretne cégének vagy vállalkozásának korrekt áron.”

Varga Zsuzsa
TEST-VÉR Egészségpénztár
www.tvep.hu


“2008-ban teljesen ismeretlenül, minden előzmény nélkül kerültünk kapcsolatba a StarSoftal. Az akkor felmerült szoftver igényünket korrekten – az ígért határidőt, a bekerülési költséget – betartva készítették el. Az elkészült szoftvernél a módosításokat, jobbításokat a lehető leghamarabb megcsinálták. Ennek köszönhetően 2009-ben újabb szoftver fejlesztésnél teljes bizalommal kerestük meg őket. Ez a szoftver is elkészült az ígértek szerint. Mindenkinek szívesen ajánljuk azt, hogy StarSoftal dolgoztasson, mivel a megrendelő szoftver igényét biztosan úgy fogják elkészíteni, hogy nem fog csalódni, sőt megelégedetten fogja használni az elkészült szoftvert.”

Dékány Géza
ügyvezető igazgató
Market Épületszervíz Kft.
www.market.hu


“Korrekt és megbízható cég. Egyedi szoftverfejlesztési igényeinket a lehető legrövidebb határidőn belül el szokták készíteni és – ami számunkra a legfontosabb – ha bármilyen gond felmerül, minden esetben számítani lehet rájuk.”

Hansné Hóbor Tímea
Logisztikai vezető
WALK HOLDING Kft.


“Tisztelt Csillag Zsolt Úr!

Jelezni szeretném Ön felé, hogy úgy tűnik tökéletesen döntöttünk, amikor az Önök Raktárkészlet kezelő szoftverét választottuk. Engedje meg, hogy ezúton is köszönetemet fejezzem ki rendkívüli rugalmasságukért, melyet egyedi igényeink figyelembevételénél tanúsítottak. Biztosak lehetnek benne, hogy másik vállalkozásom, a limousine service szoftver vásárlásánál is Önöket fogom választani.

További sok sikert kívánok.”

Villás Csaba
Tulajdonos
Prosharp Hungary Kft.
www.prosharp.hu


“Cégünk DOS alapon működő kereskedelmi rendszert használt hosszú éveken keresztül, mely számlázási, készlet nyilvántartási és árajánlatadó funkcióval rendelkezett.Az idők során szükségessé vált, hogy Windows alapú rendszerre váltsunk, mellyel az operációs rendszer előnyös tulajdonságait könnyen alkalmazhatjuk.

Az új program készítésénél fontos szempont volt, hogy az előzőleg használt rendszer előnyös tulajdonságait továbbvigye és a kezelése a felhasználói beidegződések végett nagyban hasonlítson elődjére.

Cégünk vezetése a Starsoftot választotta a feladat megoldásához, és közel egy éven keresztül tartó elvárásainkat maximálisan figyelembevevő fejlesztőmunka után megszületett az a kereskedelmi rendszer melyet kollégáimmal immár egy éve elégedetten használunk.”

Bakes Csaba
Üzletvezető
Megawatt Kft.
www.megawatt.hu


“Alig több, mint egy éve ismerkedtem meg a számítógéppel, felhasználói szinten, amikor megrendeltük a StarSoft KéményMester programját, egyedi módosításokkal.

Pár hét múlva ki akartam próbálni a programot (melyet néhány munkatársam már használt) és nem értettem a működését. Nem láttam az összefüggéseket a program részei között. Nagyon mérges voltam, fel is hívtam a StarSoft-ot emiatt.

Egy szűk hét után azonban már könnyen kezeltem a programot és jelenleg körülbelül 10 perc alatt megírok egy olyan komplex árajánlatot, amit korábban Wordben egy fél nap alatt készítettem el.”

Keszei Gábor
ügyvezető igazgató
Kémény Generál Kft.


“Egy ismerősöm ajánlotta a StarSoft programokat, hogy minőségi munkát kapott megfizethető áron. A cégnél egy feliratkozó oldalt rendeltem, mely egy rendezvényemre történő jelentkezéseket hivatott megoldani. A cég a teljes design-t és a programozást profi szinten, rövid határidőre elkészítette. Munkájukkal tejes mértékben elégedett vagyok, a jövőben is szívesen fordulok hozzájuk!”

Biró Péter
ügyvezető
EMOTON Magyarország Kft.

Scroll to top